Ви є тут

Гігієнічні вимоги під час виробництва та введення в обіг харчових продуктів

12.12.2023

Мінагрополітики за підтримки проекту EU4SaferFood розробило та пропонує серію рекомендаційних матеріалів про важливість дотримання гігієнічних вимог під час виробництва та введення в обіг харчових продуктів.

Інформація корисна для споживачів, виробників харчових продуктів, тих хто зберігає, перевозить та реалізує харчові продукти тваринного походження. 

Йдеться, зокрема про дотримання гігієнічних вимог під час виробництва: яєчних, рибних та м'ясних продуктів, колагену, желатину, топлених тваринних жирів та шкварок, жабячих лапок та равликів, живих двостулкових молюсків. 

А також вимоги до рибопромислових та рибоморозильних суден, температурних режимів зберігання продукції тваринного походження та ін.

Докладніше на сайті Мінагрополітики