Ви є тут

Нарада з питань постачання продуктів харчування в заклади освіти, медицини та соціальні заклади Полтавської області

12.04.2016

8 квітня 2016 року о 13.00 годині в кімнаті 621 облдержадміністрації під головуванням голови облдержадміністрації Головка В.А. відбулася нарада з питань постачання продуктів харчування в заклади освіти, медицини та соціальні заклади Полтавської області.

В нараді взяв участь заступник голови облдержадміністрації Р.І. Товстий, директори та представники профільних Департаментів облдержадміністрації, керівник Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, заступник генерального директора ДП «Полтавастандартметрологія», представник Головного управління ветеринарної медицини в Полтавській області, заступник голови обласної асоціації фермерів та голова асоціації розвитку інтенсивного садівництва Полтавської області, голова Наглядової ради ТОВ АФ «Маяк» Котелевського району та заступник генерального директора ПП «Агроекологія». Крім того на нараду були запрошені керівники (представники) переробних підприємств області, зокрема молокозаводів та м’ясокомбінатів.

Голова Полтвської облдержадміністрації В.А. Головко наголосив, що збереження здоров’я нації це першочергове наше завдання. Якість продуктів харчування, які вживають наші діти повинна бути на першому місці і головною вимогою при формуванні тендерних пропозицій. Крім того, зауважив про постачання в заклади освіти, медицини та соціальні заклади Полтавської області продукції переробних підприємств Полтавської області, за умови її високої беззаперечної якості.

В ході наради виступили директор Департаменту агропромислового розвитку, який доповів про стан харчової та переробної промисловості області та директори Департаментів освіти і науки, праці та соціального захисту населення, охорони здоров’я, які описали механізм забезпечення продуктами харчування бюджетних закладів. Також з пропозиціями стосовно постачання продуктів харчування в заклади освіти, медицини та соціальні заклади Полтавської області та посилення контролю за якістю поставленої продукції виступили керівники переробних підприємств області.

В результаті головою облдержадміністрації дано відповідні доручення всім службам області спільно з Антимонопольним комітетом щодо відпрацювання механізму тендерних закупівель продуктів харчування у вищевказані заклади з посиленим контролем якості.