Ви є тут

До уваги виробників консервів та пресервів

12.01.2015

Відповідно до Порядку обліку суб’єктів господарювання, які здійснюють консервне та пресервне виробництво з риби та інших водних живих ресурсів, затвердженого наказом Держкомрибгоспу України від 12 липня 2007 року № 137, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 липня 2007 року за № 859/14126 (далі – Порядок), суб’єкти господарювання, які здійснюють консервне та пресервне виробництво з риби та інших водних живих ресурсів, щороку до 20 січня надають до Держрибагентства України інформацію про обсяги виробництва підприємством консервів, пресервів (тис. умовних банок), про асортимент продукції, відомості про атестат акредитації виробничої лабораторії за минулий рік за формою згідно з додатком 4 Порядку.

У разі несвоєчасного подання до Держрибагентства України вищезазначеної інформації номер суб'єкта господарювання може бути скасовано, а підприємство виключено з Переліку суб'єктів господарювання, які здійснюють консервне та пресервне виробництво з риби та інших водних живих ресурсів.

Державне агентство рибного господарства України (http://darg.gov.ua)